About me

Daniël van der Horst

Ik ben geboren in Utrecht en opgegroeid op een boerderij (de kant van mijn moeder). Ik heb gestudeerd voor een economiediploma aan de Wageningen Universiteit en heb gewerkt bij een adviesbureau, waar ik graag weer voor wil werken. Kortom, ik wil graag dingen weten. Dat is waarom deze blog gaat over dingen die ik liefde.

Ik heb een extreem druk leven. Ik woon in Amsterdam, ik ben een professionele fotograaf en een liefhebber van eten. Hier werk ik nu aan. De naam van de blog kwam tot stand als reactie op een paar artikelen uit Nederland die dezelfde titel hadden en in 2013 voor het Nederlandse tijdschrift (Bij Bij Bergen) waren geschreven. Dus ik dacht dat het een goed moment om mijn blog te schrijven. Dit was de eerste van velen. Na de eerste begon ik ook over andere dingen te schrijven: de wereld van het bedrijfsleven, cultuur en internet, natuurlijk, maar ook over mezelf en mijn leven.

Mijn Ebook, die heet The Closet Primer, heeft een zeer eenvoudige, en nogal saai, formaat. Het beschrijft de verschillende kasten, die zich op verschillende tijdstippen in het jaar bevinden, en bevat ook een foto die deel uitmaakt van mijn blog, en ook een beetje over mijn ervaringen en interesses.

Ik heb een achtergrond in design, en ik was geïnteresseerd in het ontwerpen van dingen zoals kasten, en ik was zelfs geïnspireerd door de ontwerpen van de verschillende design magazines, om een kast te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk was, maar ook toegankelijk voor iedereen. Dus, het boek is ontworpen op deze manier, maar nog steeds met een klein en eenvoudig gevoel, met de bedoeling van het hebben van een praktisch, toegankelijk boek om al die mensen te helpen, die misschien nooit een kast hebben gehad. Maar het heeft ook een diepere, diepere betekenis. Het is een boek voor iedereen die in het verleden misschien een gemiddelde consument was geweest, maar die niet begreep hoe een kast werkt.

Mijn motto is 'Don't buy cheap and spend your time reading. Koop dingen die werken, niet alleen kijkt'. Deze blog is gewijd aan 's werelds grootste en meest gebruikte en meest populaire computers:

*Pc's van de eerste en tweede generatie: Intel i7, i5, i3 en de nieuwste AMD- Pentium- en Core 2 Quad Q6600-cpu's. * Moederbord uit de vroege jaren '80 (of ouder, het maakt niet uit), met ten minste 16 PCI, 4 IDE en 3 SATA poorten. * De nieuwste en beste desktop, server en laptops, van de laatste generatie. Dit zijn de enige pc's die u veilig gebruiken met uw ogen open, zonder zorgen te maken van schade. *Powershell, VBscript en Python geïnstalleerd. *Windows 7 of Windows 8. Ik ben niet zo slim. Ik breng te veel tijd door op reddit en begrijp niet veel dingen. Als je vragen of opmerkingen hebt, stuur me dan een PM op reddit.

2. Hoe verhoudt een Raspberry Pi zich tot andere soorten computers?