contacteer mij

Daniël van der Horst

Contact Form

Als u rechtstreeks contact met mij wilt opnemen of mijn werk wilt bekijken, gebruik dan mijn contactformulier.

Ik ben zeer geïnteresseerd om uw mening, feedback of opmerkingen weten. Voel je vrij om uw opmerkingen hier te plaatsen. Zoals u wellicht weet, doe ik het werk momenteel in deeltijd. Om mijn tijd te besparen, zal ik alleen in staat zijn om te schrijven voor een paar uur op een moment op de blog. Als u geïnteresseerd bent in het zien van een aantal van mijn projecten, zal ik in staat zijn om u te vertellen over het aan het eind van elke maand. Ik ben van plan op het schrijven van een boek over mijn persoonlijke reis met mijn personal computer. Dit is een van mijn passies, en het heeft me de kans gegeven om te werken als een full-time programmeur. Mijn blog landre-intechmij.

Ik ben altijd blij om te antwoorden en om te praten over alles vanuit een zakelijk perspectief, dus ik zal proberen om alle vragen die worden gesteld op deze blog in mijn antwoord te beantwoorden: Als u wilt een bericht te sturen naar mij, u dit doen via mijn twitter:De blog is geschreven in het Engels, maar ik geniet van Het Nederlands, Spaans en Frans , dus als je moet zeggen "hallo" tegen mij in een andere taal, laat het me weten! De blog is een gezamenlijke inspanning tussen mezelf, mijn team en de verschillende bloggers die ik heb gekend vanaf het eerste jaar van de blog. Dank aan jullie allemaal, en ik hoop dat je zult genieten van het lezen van het!

Een kleine update

We kregen een geweldige reactie op de blog post en onze eigen blog post over kasten. De reacties in beide blogposts zijn vrij positief tot nu toe en zijn bemoedigend. Dit is een goed teken dat er in Nederland veel belangstelling is voor kasten.

Opening Hours