Dit is hoe we testen

Daniël van der Horst

Het doel hier is om een eerlijke, toegankelijke en betrouwbare markt te creëren met eerlijke en evenwichtige keuzes.

Zoals altijd, we kijken uit naar uw gedachten en feedback op de site. Als je mee wilt doen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk snel mogelijk kennis met je. Bedankt! Goedemorgen, mede-thuisbrouwers. Je hebt misschien gemerkt dat we het nogal druk hebben de laatste tijd. En, om eerlijk te zijn, dit bericht is vrij lang. We hebben gewerkt aan verschillende dingen op de site en proberen in te halen met wat er gaande is in de wereld buiten onze muren. We wilden ook iets delen wat we al geruime tijd van plan waren, maar hebben tot nu toe niet echt de kans gehad om te delen. We zijn de laatste tijd veel aan het plannen om een nieuwe website te maken door een van onze oud-collega's, Daniël. Deze website gaat niet over homebrewing, maar over de verschillende producten, de diensten die beschikbaar zijn voor thuisbrouwers en de diensten die aan het publiek worden geleverd.

We publiceren geen eigen resultaten of meningen, daarom zijn de hier verstrekte gegevens gebaseerd op objectieve, reproduceerbare metingen. Wij zijn niet betrokken bij het besluitvormingsproces. We ondernemen alleen acties op basis van de resultaten die we kunnen meten, die alleen in ons lab kunnen worden gemeten. Als u wilt zien de werkelijke papier dat kwam uit onze experimenten, klik dan op de onderstaande link. De bovenstaande resultaten zijn geen officiële gegevens en worden daarom niet gebruikt in productplaatsing, reclame, promoties of bij de publicatie van de producten die we testen. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van onze resultaten in uw eigen producten, bezoek dan onze partners om te zien waar ze onze gegevens voor gebruiken. We zijn altijd blij met opmerkingen of vragen. Neem bij verwarring contact met ons op. Als u nog andere vragen over de gegevens hier gepresenteerd, voel je vrij om het te vragen in onze forums en in onze blog.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we nu veel kennis over het ontwerp en de productieprocessen van onze kasten.

Kasten zijn meestal gemaakt met behulp van dezelfde soorten materiaal als uw meubels of aanrecht, maar de afmetingen zijn meestal verschillend. Het ontwerp van een kast is het belangrijkste onderdeel om een mooie, functionele ruimte te creëren. De vorm, afmetingen en materialen van een kast zijn ook belangrijk omdat deze de kwaliteit van uw kasten beïnvloeden, maar ook de levensduur van uw meubels, dus je moet ze zo goed mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat een kast goed klaar is, u de details van het werk van onze ontwerper bekijken en ervoor zorgen dat deze in overeenstemming is met uw normen. Als u denkt aan de aankoop van een kast, bezoek dan onze producten pagina om een product dat geschikt is voor u te kiezen. Als u een bestaande gebruiker van onze site bent, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van onze licentie.