Ikea kast montage hoogte 237cm het past in of niet met 236cm?

Daniël van der Horst

De kasten zijn zo ontworpen dat ze niet op een vlakke ondergrond kunnen zitten, dus je moet een tweede hoogte toevoegen om ze op de juiste hoogte te houden. De standaard hoogte is 237cm en dat is het minimum dat je je Ikea kasten monteren.

Waarom kan ik de Ikea kast niet in een 23cm bij 21cm bij 24cm passen?

Ik weet niet zeker wat je vraagt. In vergelijking met Game Kast is het merkbaar meer aan te bevelen. Je vraagt hoeveel ruimte je nodig hebt, of je vraagt om een soort van technische kennis, die ik heb geen idee. Ik heb kasten met de juiste afmetingen gebruikt, in welk geval ze niet op de grond of op de bovenkant van een verticaal oppervlak kunnen worden gemonteerd. In feite heb ik verschillende andere meubelproducten getest en vond dat de meeste van hen passen op de grond. Ter illustratie: ik gebruik een set meubels van Ikea. De grootte van de plank is 7cm bij 6cm. Als ik het verticaal op de grond monteer, zal de grootte 6cm bij 8cm zijn. De planken in dit type van meubilair zijn vaak op de muur. Dit geldt niet voor kasten, omdat kasten meestal aan het plafond of aan de zijkant van de bank liggen. Dit is logischer dan Tuinstoel Hout Wit. Ze moeten hoger op de muur om een juiste hoogte te bereiken. Wat betreft de afmetingen van de tafel: ik heb een 20cm bij 5cm flat board (5cm breed) voor mijn werkgebied, dus mijn metingen zullen 20cm bij 10cm zijn. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals Led Lamp Nagels 48 Watt. De hoogte van de kast zal 5cm aan de bovenkant en 5cm aan de onderkant. Ik moet voorzichtig zijn, want er zijn een aantal dingen op deze manier die je niet doen! Ik weet niet zeker of ik het kan doen in de tijd voor de kerst, maar ik zal proberen om het gedaan te krijgen zo spoedig mogelijk. En als je de afmetingen van de kast moet veranderen, laat het me dan weten, en ik zal het doen.

Ik denk dat het heel belangrijk is om een kast met een passende hoogte te hebben! Een hoge plank kan problemen veroorzaken voor mensen die niet kunnen krijgen tot de top als gevolg van een hoogte van de muur. Sommigen van hen kunnen zelfs naar beneden vallen. Dit is indrukwekkend, als je het vergelijkt met garderobe. En sommige kasten met een hoogte van 15 cm kunnen niet worden geopend. De kast afmetingen van een 5 m hoge plank zijn hieronder gegeven (ik moest een aantal wijzigingen aan te brengen, want ik was alleen toegestaan om de metingen van de kast die ik had in de studio, niet de werkelijke afmetingen te geven). De metingen werden gedaan met een mijterzaag (geen handgereedschappen, maar sommige meetlint is nuttig).

De afmetingen

1,6 m (1,75 ft) x 50 mm (2,54 in) 2,1 m (2 ft) x 40 mm (1,90 in) 2,6 m (3 ft) x 30 mm (1,90 in) 2,6 m58 in) 3,5 m (4 ft) x 25 mm (1,28 in) 4,5 m (5 ft) x 20 mm (1,0 in) 5,1 m (5,5 ft) x 15 mm (