Is het beter om een hardboard of populier multiplex te gebruiken als de achterkant van de kast?

Daniël van der Horst

"Het hangt ervan af". Maar als hardboard sterker is, is er minder kans op krassen. Dus ik ga meestal voor populier. Als je veel ruimte hebt, maar slechts een paar kasten, kun je ervoor kiezen om de populier terug te zetten.

Het is gemakkelijk om populier als backboard te kiezen. Als je genoeg ruimte hebt, kun je het overal op de plank leggen. Het is ook gemakkelijk om een kast te maken met populieren multiplex. Mijn eerste populierenkast was ongeveer zo groot als mijn keuken. Sindsdien heb ik twee nieuwe kasten toegevoegd, en de ruimte is groter geworden. In de toekomst zal ik waarschijnlijk nog twee kasten kopen. Daarom is het, in tegenstelling tot Led Lamp Tuinverlichting, merkbaar geschikter. Als je net als ik, dan hou je van een goede keukenkast, maar je wilt ook een paar veranderingen in het ontwerp te maken. Als uw kast te veel ruimte heeft, u de grootte ervan verkleinen door er een nieuw compartiment op te snijden. In mijn vorige blog, liet ik u zien hoe u een eenvoudige keukenkast in drie eenvoudige stappen bouwen. Nu zal ik u laten zien hoe u een andere plank toe te voegen in een kast die niet genoeg ruimte heeft. U een nieuwe plank die past in een eerder ongebruikt compartiment door het volgen van de instructies in de vorige post. Aangezien de oude kast niet groot genoeg is, moet u een andere bouwen die de nieuwe grootte en vorm zal passen. Het enige wat ik verkeerd deed was om de eerste kast op de bovenste plank van mijn voorraadkast. Het maakte het moeilijk voor mij om de tweede kast op de plank waar de nieuwe plank zal worden aan de zijkant. Zoals u zien, mijn kast is nu groot genoeg om twee planken tegemoet te komen. U uw gewenste plank en kast lay-out kiezen op basis van de afmetingen die u nodig hebt. Om de juiste oplossing te vinden, moet u wat onderzoek doen en uw buren om hulp vragen. Dit is waar we beginnen. We zijn begonnen met het nemen van een bestaande kast. Ik koos ervoor om een 5-3-2 kast te kopen, dus ik eindigde met 5 kasten die 3-2-1 en 2-3-2. Deze kasten zijn een beetje goedkoper dan de 5-3-2, maar ze waren een beetje te groot voor mijn behoeften en ik wilde wat ruimte te snijden door ze te kopen in plaats daarvan.

Zo ziet het eruit nadat ik de schappen heb weggesneden. Ik besloot om uit te snijden een plank voor de rechterkant en zet een andere plank aan de linkerkant. Ik besloot om dezelfde kleur te krijgen als de kast die ik maakte voor de andere kasten. Als ik een andere kleur gebruik, betekent dit dat ik een nieuwe kast met een andere kleur moet maken. Ik besloot op wit voor de top. Ik was oorspronkelijk van plan om een rode top te doen, maar ik dacht dat het rood zou me een meer kleurrijke achtergrond. Vervolgens sneed ik de onderste kast, de voorste kast, de rechter zijkast en de linker kast. Dit maakt het zeker beter dan Eiken Kast. De zijkasten zijn eigenlijk drie. De voorkast heeft een spiegel. Dit is misschien het vermelden waard, in vergelijking met garderobe Ik wilde de spiegel verbergen, dus het zou geen bron van afleiding zijn.