Schroef omver geworpen - wat kan ik doen?

Daniël van der Horst

Neem een professional. Ik heb ook een aantal online cursussen: hoe maak je een kast te bouwen, hoe je een kast gebouwd, waar een professional te vinden in uw omgeving.

Ik heb ook een heleboel kopjes die ik heb gebouwd en ik hou ervan om ze te delen. Dit is een nieuwe kast, ik ontwierp en bouwde het met mijn vriend van deze blog Landre-intechmij (zie hierboven). Tuinbank Steigerhout Maken is ook een proefrit waard. Een andere grote kast, een andere vriend van Landre-intechmij (zie hierboven). Een geweldige kast die ik zelf heb gemaakt, door een kast te bouwen. Dit is mijn tweede (zie hieronder). Ik heb altijd al wilde een moderne kast en ik kan het gewoon niet vinden als deze! Deze, is precies wat ik wilde, ik had gewoon een plek nodig om mijn nieuwe boeken en alle items die ik krijg ontdoen van voor mijn pensioen. Ik weet niet zeker of ik nodig heb om het ontwerp van deze kast te veranderen, maar ik hou van de eenvoudige zwart-wit. En deze heb ik zelf gemaakt, met een paar stukken uit een oude kast. En hier is er nog een, die ik maakte van een doos die ik uit de winkel kreeg. In tegenstelling tot Hangstoel Buiten Zonder Standaard, kan het merkbaar meer resounding. Dit is de laatste kast, die ik zelf heb gebouwd. Ik zie hier veel ruimte voor verbetering, maar ik denk dat ik het kan. Dit was de eerste die ik in mijn kast, waarvan ik denk dat is erg slecht, want deze is niet zo eenvoudig als de ene voor het, ik moet wat ruimte te maken, maar de ruimte is goed, ik zal moeten een andere de volgende keer. Deze kreeg ik in Berlijn een paar dagen geleden, het is heel eenvoudig, het enige wat ik moest doen was de kleuren veranderen en een aantal eenvoudige gaten te maken, maar het resultaat is erg leuk. Als je van dit bericht u het een duim omhoog en delen met je vrienden op sociale netwerken. Dit is mijn huis voor de afgelopen 2 jaar, het mooiste huis in de stad, zeer dicht bij het station, het stadscentrum en ook in het hart van de universiteit. Ik ben geen ontwerper, maar ik kan het doen. Het is de leukste die ik heb in mijn leven, dat is waarom ik ben blij om deze blog te schrijven. Bedankt voor uw tijd en steun! Dit is een blog over architectuur, architectuur en andere gerelateerde onderwerpen met betrekking tot design. Ik werk voor de architectuur-industrie en delen mijn mening met u op mijn blog ook. Ik heb een kleine ontwerpstudio met een winkeltje in een klein kantoorgebouw in Amsterdam. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel dan niet om te vragen. Mijn naam is Daniël en ik ben anderhalf jaar geleden begonnen met het maken van blogs. Het was slechts een korte introductie op mijn blog over kasten en kort nadat ik begon te doen meer blogs. Ik heb veel kast ontwerpen en mijn persoonlijke favoriet is de kast voor een koelkast. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan garderobe. Ik was geïnteresseerd om te beginnen met een doe-het-zelf keuken in een klein kantoor en ik had geen ontwerp ervaring op alle voor. Ik begon met het creëren van een eenvoudige kast met slechts enkele fundamentele hout en een aantal stukken van hardware, maar uiteindelijk had ik een heleboel ideeën. Ik besloot om een kast te gebruiken als een frame voor mijn ontwerpen, en met een aantal van de beste hout en hardware beschikbaar in de markt, heb ik het gedaan. Ik hoop dat je geniet van mijn eerste ontwerpen en als je suggesties hebt, laat het me weten op de reactie hieronder.