Wat is beter? (kast, bouwen, open, hout)

Daniël van der Horst

Kabinet of bouwen. En in mijn hart is het kabinet de enige manier. Het is de meest betrouwbare. Kabinet is een investering. En dit onderscheidt dit product van andere items zoals Tuinbank Opberg. Er valt niets te verliezen. Het is een investering en er valt niets te winnen. Kabinet is ook een veilige plek, niet een gokhuis. U ervoor zorgen dat uw investering veilig is.

In mijn eerste post liet ik zien hoe een beetje hout kan veranderen in een mooie kast. Bekijk het rapport Bijzettafel Smal experience report. Vandaag zullen we een kijkje nemen op hoe een betere, veiliger kast te maken. Blijf kijken naar het garderobe experience report. Ik koos voor deze, om verschillende redenen: Het is een eenvoudige, low-cost model. Het staat in de Nederlandse nationale catalogus. Het is een modern ontwerp en de gebruikte materialen zijn heel goed. Het eerste wat we nodig hebben is een kast, en zoals we al zeiden, het is een zeer eenvoudige. En hier is een kleine hint: We kunnen er vrij zeker van zijn dat de kast veilig is, als de kast werd op een veilige plaats thuis en er zijn geen aanwijzingen dat het is geknoeid, hoewel het lijkt alsof het is geweest (het frame en het houten deksel zijn nog steeds zichtbaar). Dat maakt het een goede kandidaat voor de test: We moeten in staat zijn om alle test te doen en te bevestigen.

Ons doel is om te controleren of de gebruikte materialen geschikt zijn om een veilige kast te maken. Maar daarvoor moeten we de beveiliging van de hardware in de kast controleren. Laten we beginnen met een eenvoudige test. Wat moet u doen als u erachter komt dat er met een bepaald artikel is geknoeid? Belt u gewoon de persoon die verantwoordelijk is voor het probleem of moet u contact opnemen met een wettelijke vertegenwoordiger van uw bedrijf? Er zijn verschillende regels die de kwestie regelen, die ik hieronder zal proberen uit te leggen. Maar voordat ik verder kom, moeten we over de situatie praten. Je weet waarschijnlijk al dat er veel elektronica is gevonden te zijn geknoeid. Het aantal van hen is enorm, en er is geen manier om te weten hoeveel van hen we moeten vinden. U bent zich er waarschijnlijk al van bewust dat er geen enkele officiële, maar eerder een verscheidenheid aan beveiligingsoplossingen is, zoals de "slimme beveiliging" die we zullen gebruiken, of de "kwetsbaarheidsscanners". Ik denk dat het goed is om veel opties te hebben, zodat we kunnen vergelijken hoe ze met elkaar te vergelijken. Dus voor nu, laten we gewoon gebruik maken van degenen die we al hebben en zal meer leren in de komende paar berichten.

Hoe de "slimme beveiliging" eruit ziet

"Slimme beveiliging" is eigenlijk een extra beveiligingsfunctie die sommige fabrikanten toegevoegd op hun elektronica. Met deze functie u software in uw computer uitvoeren die uw persoonlijke gegevens beschermt. Het goede nieuws is dat je niet nodig hebt om een van deze te kopen en ze zijn verkrijgbaar bij bijna elke grote elektronica fabrikant. Helaas, ze zijn niet altijd gratis, en je moet de fabrikant betalen voor elk dat u wilt. Echter, ze zijn vrij eenvoudig te installeren en doen de juiste dingen om u te helpen uw computer en uw gegevens veilig te houden.

1. Bescherm het geheugen en besturingssysteem van uw apparaat

De meeste elektronica die niet zijn gemaakt van aluminium kan worden beschadigd als je ze op te slaan op een plaats waar ze worden blootgesteld aan stof, warmte, of extreme kou. Dit komt omdat het aluminium opwarmt als de temperatuur kouder wordt.