Wat is de naam en waar is deze kleine levende muur?

Daniël van der Horst

"Cabine". Ook Goedkope Tuinbank is het proberen waard. Dit is hoe ik begon met het bouwen van de website, en dit is hoe het nu werkt. Het begon vanuit de kast die ik vond bij de plaatselijke supermarkt.

Als je een aantal kast idee voor uw eigen, deze blog is een plek waar je pronken. Je me vertellen hoe je je eerste kast hebt gevonden of over de kasten die je in de toekomst wilt bouwen. Als u een uniek en koel kastidee hebt en u het zou willen pronken, u blog gebruiken om het proces te beginnen, of u me e-mailen. Er is ook een Facebook-groep waar ik kasten deel en ik vraag ook om ideeën, wat ook een goede plek is voor je ideeën!

Ik denk dat deze blog kan zeer nuttig zijn voor mensen als het groeide uit tot een enorme site als deze blog. Er zijn mensen op zoek naar kasten over de hele wereld, en als mensen de kans hebben om te zien hoe andere mensen hun kasten bouwen, kunnen ze hun eigen kast maken of hun eigen idee bouwen.

In feite, in de komende weken, gaan we beginnen met een nieuw project genaamd de 'De kast voor iedereen' project, dat zal een site waar mensen kunnen pronken met hun ideeën en delen hun ideeën met mensen over de hele wereld. De site zal gratis te gebruiken zijn en je zult er ook geld aan kunnen verdienen!

Ik ben ook begonnen met een Instagram-account, dat heet De kast voor iedereen, die is gewijd aan het delen van kast ideeën uit de hele wereld. U die pagina bezoeken en zien welke kasten ik heb gevonden, en ook na uw eigen ideeën worden opgenomen.

Je ook lid worden van de Facebook-groep om mee te doen en om ideeën te vragen, en er is ook een blog waar ik de beste kasten deel, zodat je zien wat er gaande is in de wereld van kasten en je eigen ideeën delen. Dit is indrukwekkend, vergelijk het met Eetkamer Hoekbank. Het is erg leuk om deze kasten te maken en om te zien hoe andere mensen hun eigen kasten hebben gebouwd en waar je je favoriete ideeën volgen.

Ik hoop dat je geniet van het kijken naar mijn kasten en het delen van uw eigen ideeën. Als u ideeën voor uw eigen kast zou ik graag horen, maar als je geen zin hebt om ze te delen laat het me weten, zou ik graag een aantal kasten te maken alleen voor u en laat u de eerste zijn om het te proberen!

In de tussentijd, kijk eens naar deze kasten. Zelfs Garderobe De Wilp zal een begin zijn." Je je eigen ideeën maken of gewoon je favoriete ideeën op de Facebook-groep plaatsen en ik deel ze graag.