wat kan ik in mijn kasten doen?

Daniël van der Horst

"alles wat in mijn kast staat". Het is moeilijk om erachter te komen wat er eigenlijk in uw kast. Ik kan u een lijst geven van de producten die ik dagelijks gebruik.

Een grote reden hiervoor is dat kasten, vooral die van de bouwmarkten, slechts twee keuzes hebben: kopen bij hetzelfde bedrijf, of bij een ander bedrijf. Het is bijna onmogelijk om te weten welk product te kopen van als je een slechte ervaring met een ander bedrijf. Er zijn geen winkels van derden, alleen bedrijven die bekend staan om hun kwaliteit. Zo kies ik mijn kast. Veel van jullie willen weten over kasten, omdat je een zeer harde tijd beslissen wat te kopen. Laten we een voorbeeld doen. Allereerst moet ik u vertellen dat de eerste keer dat ik kocht een kast was van eBay. Heel vaak zal het je eerste keer het kopen van een kast, en het zal heel moeilijk zijn. Hoe vind je de juiste kast? De eerste keer is belangrijk, maar je zou later meer problemen kunnen krijgen. In mijn geval, de eerste kast die ik kocht was voor een van mijn studenten en ik was in de markt voor een andere kast om haar spullen. Tegelijkertijd begon mijn eerste student aan een nieuwe baan in Nederland. Dus ik heb nog een kast met een deur. Zoals je op de foto zien, heb ik een nieuwe deur. U bent waarschijnlijk benieuwd wat de big deal met de deur is? Nou, mijn student heeft een zusje dat niet zo gezond is als ik. Dus ik zet haar spullen op een plank, want ik weet dat ze gemakkelijk zal zijn voor haar te nemen, en zet mijn dochter in haar plaats (evenals andere familieleden, vrienden en buren). Ik had immers al onderzoek gedaan en een kast met een deur gekocht. Ik heb nooit gedacht over het feit dat er een andere deur met een andere deurklink was en ik probeer te verkopen dezelfde kast. Bovendien is Hangslot een proefrit waard. Maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb. En nu weet je wat voor probleem ik heb.

De deur is ontworpen en gebouwd door mijzelf. Ik had een klein probleem terwijl ik wachtte op een kast te komen uit een fabriek in België. Ik wilde een foto van de deur te zien, maar ik kon het beeld niet online vinden (ik zou willen zeggen: je bent vrij om de foto te gebruiken als je wilt, maar laat een link naar deze blog post als je dat doet). De foto is afkomstig van een oude krant die net was gepubliceerd. En de foto stond niet op het kastje. Dit product onderscheidt zich sterk van andere artikelen zoals garderobe vergelijk. De deur is vrij groot! Het interieur is gemaakt om een beetje open te zijn, zodat de deur kan worden geopend, maar het deurkozijn is gesloten.