Welke fabrikanten voor kasten bestaan er?

Daniël van der Horst

Het is moeilijk te zeggen. En dat komt omdat ik slechts een blogger, niet een bedrijf, dus ik heb niet de ervaring om te zeggen. Dus hier is een lijst van bedrijven die producten die ik denk dat zou kunnen worden overwogen voor kasten.

Café Boulanger, de Nederlandse maker van keukenaccessoires. Ze zijn vooral bekend om hun roestvrijstalen kasten, hetzelfde als die verkocht in mijn huis, die eigenlijk heel gemakkelijk te bouwen. Ze hebben geen marketing budget, dus ze zijn bereid om me te helpen bouwen aan een nieuwe koelkast als ik het kan doen zonder geld. Daarom ben ik een fan. Bovendien zijn ze erg blij om me een nieuwe oven als ik een probleem met degene die ik momenteel heb, zelfs als het een echt lage prijs. Furniture Store, ook van Nederland, dat gespecialiseerd is in de verkoop van vintage meubels. Ze bieden zeer goede aanbiedingen op oude meubels ( meestal tweedehands) dat misschien niet verkopen in uw stad en zijn gemakkelijk te vinden op lokale vlooienmarkten. Het oorspronkelijke huis van de kunstenaar Jean-Paul Maury in Leipzig (Duitsland). Hij gebruikte dezelfde houten muren als die van deze website als zijn inspiratie. Een oud Duits familiehuis door de rivier. Dit huis had verschillende kamers. Een modern, gemoderniseerd huis in Leipzig (Duitsland) dat was niet zo slecht. Dit huis was het eerste huis gebouwd door een Nederlander in Wenen (Oostenrijk). Ik kan de eigenaar niet meer vinden, maar dat is het oorspronkelijke huis dat de Nederlander in 1854 bouwde. Dit onderscheidt dit artikel van producten zoals Rijksmuseum Garderobe. Het huis aan de Pieter van den Beke van Hoopstraat in Den Haag had een tuin aan de achterkant, en dit huis had een schuur op de top. Deze is er nog steeds vandaag. Een typisch oud-Hollands huis dat gebouwd is voor een boer. Het werd waarschijnlijk gebouwd in de 19e eeuw door een boer. De tuin was waarschijnlijk in de 20e eeuw, waarschijnlijk na de Tweede Wereldoorlog.

Een oude boerderij uit Amsterdam van Theodor P. van der Horst. Er zijn nu 3 versies van dit huis. Vergeleken met Tweepersoonsbed Afmetingen, dit maakt het veel succesvoller. Op onderstaande foto is in de verte een tweede verdieping huis te zien. Achterin ligt een houten vloer. Aan de voorkant is een schuur. Op de foto lijkt het een beetje op een thuis. Dit huis is de tweede versie (die we het "oude huis" noemen). In deze tweede versie bevindt de keuken zich op de begane grond, met een tuin en een trap voor toegang. Bekijk de vergelijking garderobe. Er is geen badkamer in het huis, maar er is een badkamer met een douche. Er is een woonkamer met een open haard. De keuken en de woonkamer van de eerste versie Het is een beetje anders voor de keuken. De tweede versie heeft een open keuken. Hier is het ook een open plan, met de toonbank voor opslag aan de achterkant, evenals een kleine keukenkastje ervoor. De eerste versie had ook een woonkamer en een keukenkastje, maar slechts één van hen was bezet. De keuken was ook uitgerust met een keuken pantry. De keuken in de derde versie En hier hebben we de keukenkast van de derde versie, die geen deel uitmaakte van de originele versie.